Четвер, 02.05.2024, 18:24 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
RSS


VВерховина - інформаційний портал 

Головна » 2012 » Квітень » 11 » Вперше в Україні фрірайдери за 6 годин спустилися з 6 найвищих Карпатських гір (фото)
00:15
Вперше в Україні фрірайдери за 6 годин спустилися з 6 найвищих Карпатських гір (фото)

11 квітня 2012 року в ТК «Буковель» було офіційно зафіксовано новий рекорд України в категорії: «Спорт, спеціальна підготовка, масові заходи» –  «Фрірайд» спуск з шести найвищих вершин України за один день.  Протягом 5 днів 5 молодих сноубордистів та лижників України (Станіслав  Безусов, Катерина Чередніченко, Вячеслав Рябикін, Юрій Дербах, Андрій Піллероа) в Буковелі проходили  тренування та технічну  підготовку для встановлення рекорду та підкорення найвищих вершин українських Карпат (г. Петрос, г. Говерла, г. Ребра, г. Бребенескул, г. Гутин-Томнатек, г. Піп Іван).

 


 

              Саме ці сміливці, разом із директором ТК «Буковель» Олександром Шевченком, за 6 годин здійснили спуск з шести  вершин Карпат на лижах та сноубордах з допомогою гелікоптера. За словами ініціатора такого заходу Станіслава Безусова – «Можна було тільки мріяти, що це можливо і ми зможемо спуститись за один день з найвищих гір, але з допомогою і підтримкою ТК«Буковель» це стало реальністю».

 


 

Своїми враженнями ділиться і Вячеслав Рябикін, який одразу погодився на пропозицію взяти участь у встановленні рекорду – «Я та мої друзі в захваті від цієї події, ми були приємно вражені поєднанням безпеки, організації і якості катання під час встановлення рекорду».

 


 

Подібні польоти Буковель проводить щорічно, каже Олександр Шевченко, бо вони окрім пропаганди здорового способу життя в молодіжному середовищі ще і підвищують професійний рівень лижників і сноубордистів. При цьому ставлять нові цілі та показують всю багатогранність наших Карпат для активного і здорового зимового відпочинку.

 


 

На фіксації рекорду був представник національного проекту «Книга рекордів України» Ганна Крисюк, яка разом із експертами офіційно зафіксували і підтвердили встановлення рекорду України. Час який затратили на встановлення рекорду склав шість годин. - "Мені дуже приємно, що молоді люди ставлять перед собою високі цілі і роблять все, щоб їх досягти. Хочу привітати всіх хто долучився до встановлення рекорду України і подякувати ТК "Буковель" за те, що вони підтримують молодих талановитих людей і пропагують здоровий та активний спосіб життя", - сказала Ганна Крисюк. 

Приємним є той факт, що під час встановлення рекорду була сонячна погода, яка сприяла і допомагала молодим «фрірайдерам».


Категорія: Новини регіону | Переглядів: 593 | Додав: Tall | Теги: Буковель, Фрірайдери | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Останні новини

Календар

«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Наше опитування

Варто залишити чи відмінити перехід на літній та зимовий час?
Всього відповідей: 36

Свята та події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Робота у Верховині

Хмаринка тегів

Карта відвідувачів

Статистика

» Зареєст. на сайті
Всього: 103
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
» Із них
Адміни сайту: 1
Адміни серверів:
Модераторів: 1
Провірених: 0
Звичайних юзерів: 101
» Із них
Хлопців: 66
Дівчат: 37

Форма входу

Пошук

Соціальні закладки

News

Рекламний блок

Шукалка

Наша кнопка

Верховина - інформаційний портал

Веб-Камера

Випадкове фото

Наші партнери

Допоможімо!

Курси валют

Курси валют

Відлік до подій

.

Новини УНІАН

завантаження...

Гороскоп

Loading...

Анекдот

Випадкова цитата

Цитата від особистість.com.
Шукалка
безкоштовна розкрутка сайту, реєстрація в каталогах Прикарпатcький каталог Сайти Івано-Франківська Білий каталог українських сайтів каталог сайтів Google-Add.com - Открытый Каталог Сайтов Топ Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів Звір - Білий український каталог сайтів, безкоштовна розкрутка сайтів, реєстрація в каталозі