П’ятниця, 19.04.2024, 00:52 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
RSS


VВерховина - інформаційний портал 

Головна » 2009 » Грудень » 21 » У Верховині відкрили ялинку
21:50
У Верховині відкрили ялинку
           У суботу, 19 грудня, голова районної державної адміністрації Петро Кермощук, голова районної ради Ярослав Кікінчук, селищний голова Іван Сумарук за участю делегацій підприємств, установ, організацій, громадськості та дітей Верховинських загальноосвітніх шкіл офіційно відкрили у Верховині, на центральній площі селища, новорічну ялинку. Офіційне відкриття ялинки проведено відповідно до Указу Президента України від 29 жовтня 2009 року №880/2009 «Про заходи щодо проведення новорічних і різдвяних свят для дітей» та відповідних розпоряджень голів обласної та районної державних адміністрацій.

– Верховинська райдержадміністрація та районна і селищна ради заздалегідь подбали про те, щоб День Святого Миколая пройшов під яскравим і добрим знаком державної уваги до дитини, – підкреслили у своїх виступах-привітаннях керівники району. –  Особливу увагу приділено тим, хто позбавлений батьківського піклування, дітям-інвалідам, дітям-сиротам, дітям з бідних, соціально незахищених, сімей. Всі вони – наші діти, і ми, дорослі, повинні робити все від нас залежне, щоб вони були максимально повно охоплені увагою держави. Ми повсякденно повинні думати про майбутнє незалежної України, а це майбутнє завжди починається з нашої повсякденної уваги до дитини.

Вітаючи усіх верховинців із Днем Святого Миколая, наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим, П.Кермощук, Я.Кікінчук та І.Сумарук від усього серця побажали всім міцного здоров’я, добра, щастя, благополуччя і світлої радості в кожній оселі, в кожній українській сім’ї, в кожній українській родині. Хай добром, щедрістю і радістю славиться наша українська земля. Хай розквітає і  торжествує незалежна Українська держава.    

 

            Гурти колядників та щедрівників відділу культури і мистецтв райдержадміністрації подарували присутнім святкове передноворічне дійство, а Святий Миколай вручив усім верховинським дітям біля красуні-ялинки подарунки.           

Офіційне відкриття новорічних ялинок відбулося у всіх населених пунктах району, куди виїхали та взяли участь у святкових  заходах керівники, начальників управлінь і відділів райдержадміністрації, сільські голови, депутати районної ради, керівники установ та організацій.

З нагоди Дня Святого Миколая та новорічних і різдвяних свят подарунки вручені усім учням загальноосвітніх шкіл та вихованцям дитячих дошкільних закладів району, дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, дітям-інвалідам, дітям, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, дітям військовослужбовців, працівникам правоохоронних органів, дітям із малозабезпечених та багатодітних сімей.


 

за матеріалами сайту http://ww2.gov.if.ua/verhovynska?1541959486=c69018f28e34a13d2fbcdf9b52a9e585

Категорія: Новини \Порталу/ | Переглядів: 929 | Додав: Tall | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Останні новини

Календар

«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Наше опитування

Варто залишити чи відмінити перехід на літній та зимовий час?
Всього відповідей: 36

Свята та події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Робота у Верховині

Хмаринка тегів

Карта відвідувачів

Статистика

» Зареєст. на сайті
Всього: 103
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
» Із них
Адміни сайту: 1
Адміни серверів:
Модераторів: 1
Провірених: 0
Звичайних юзерів: 101
» Із них
Хлопців: 66
Дівчат: 37

Форма входу

Пошук

Соціальні закладки

News

Рекламний блок

Шукалка

Наша кнопка

Верховина - інформаційний портал

Веб-Камера

Випадкове фото

Наші партнери

Допоможімо!

Курси валют

Курси валют

Відлік до подій

.

Новини УНІАН

завантаження...

Гороскоп

Loading...

Анекдот

Випадкова цитата

Цитата від особистість.com.
Шукалка
безкоштовна розкрутка сайту, реєстрація в каталогах Прикарпатcький каталог Сайти Івано-Франківська Білий каталог українських сайтів каталог сайтів Google-Add.com - Открытый Каталог Сайтов Топ Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів Звір - Білий український каталог сайтів, безкоштовна розкрутка сайтів, реєстрація в каталозі