Неділя, 28.04.2024, 12:05 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
RSS


VВерховина - інформаційний портал 

Головна » 2012 » Березень » 3 » «Ти - не один»
13:43
«Ти - не один»

      Центром соціальних служб для сімї, дітей та молоді спільно з Обласною громадською організацією « Християнська асоціація молоді та сім’ї»,«YMCA – Карпати, YMCA – Луцьк та YMCA – Львів» з 20.02.2012р. по 26.02.2012р. проведено спільний Всеукраїнський християнський духовний зимовий оздоровчий табір по методиці «Рівний –рівному»  спеціалізованого формування «Школа волонтерів»

«Ти - не один»

 Учасниками табору були 50 дітей та молоді із Луцька,Львова , Верховини. Початком роботи табору став святковий концерт  підготовлений власними силами учасників, де діти змогли показати свої здібності через Tensing(танці, спів, гумор, декламацію віршів тощо). Новий день починався  із вмивання, прибирання, біг-зарядка, молитва, сніданок, щодня  лідери групи готували духовну притчу (девоушен), після якої було спільне обговорення. Щовечора проводилася свічка та імпульс, де діти мали змогу підвести підсумки пройденого дня і що особливого їм сподобалося та внести нові пропозиції.

   Відповідно до нового методу виховання вожаті називалися батьком і матірю. У кожній групі були 12 дітей батько і матір. Створивши такі сім’ї діти самостійно готували презентації сімей,концертні програми, проводили різноманітні заходи,  та майстерні, зокрема:

   Проведено турнір з флорболу, де перемогла команда з Луцька, майстер-клас з сучасної хореографії, оглядова екскурсія по Верховині, катання на лижах ,санах і ковзанах, перегляд відеофільмів на духовну тематику, участь у спортивних змаганнях із стрибків з трампліну на спортивній базі Черемош, де наш волонтер Христина Дроняк зайняла ІІІ місце ,відвідали село Криворівню, де молоді люди мали змогу подивитися гуцульський самодіяльний театр ім.Г.Хоткевича з с.Красноїлля, переглянуто фрагменти з вистав Г.Хоткевича «Верховинці» та « Гуцульський рік» присвяченій 120-річниці з дня народження Леся Курбаса та Галини Хоткевич. Також щодня проводилися духовні бесіди священиком Ігорем Рибенчуком. Відслужена  молебень до Пресвятої Богородиці за здоров’я всіх дітей Ю.Мануляком та І.Рибенчуком.

     Завершився табір святковим концертом підготовленим сімями волонтерів. Вручення грамот  та подарунків активним волонтерам . Виявлено  таємних друзів(гра) започатковано з першого дня табору обдарування один одного пам’ятними подарунками. Зав’язавши дружні стосунки протягом тижня дітям було важко розлучатися з друзями та Карпатами, панували сльози радості та жалю.


Джерело: РДА

Категорія: Новини \Порталу/ | Переглядів: 755 | Додав: Tall | Теги: табір | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Останні новини

Календар

Наше опитування

Варто залишити чи відмінити перехід на літній та зимовий час?
Всього відповідей: 36

Свята та події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Робота у Верховині

Хмаринка тегів

Карта відвідувачів

Статистика

» Зареєст. на сайті
Всього: 103
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
» Із них
Адміни сайту: 1
Адміни серверів:
Модераторів: 1
Провірених: 0
Звичайних юзерів: 101
» Із них
Хлопців: 66
Дівчат: 37

Форма входу

Пошук

Соціальні закладки

News

Рекламний блок

Шукалка

Наша кнопка

Верховина - інформаційний портал

Веб-Камера

Випадкове фото

Наші партнери

Допоможімо!

Курси валют

Курси валют

Відлік до подій

.

Новини УНІАН

завантаження...

Гороскоп

Loading...

Анекдот

Випадкова цитата

Цитата від особистість.com.
Шукалка
безкоштовна розкрутка сайту, реєстрація в каталогах Прикарпатcький каталог Сайти Івано-Франківська Білий каталог українських сайтів каталог сайтів Google-Add.com - Открытый Каталог Сайтов Топ Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів Звір - Білий український каталог сайтів, безкоштовна розкрутка сайтів, реєстрація в каталозі