П’ятниця, 17.05.2024, 10:17 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
RSS


VВерховина - інформаційний портал 

Головна » 2011 » Листопад » 9 » Соціально-економічна політика району за 9 місяців
00:43
Соціально-економічна політика району за 9 місяців

Чергова восьма сесія Верховинської районної ради шостого демократичного скликання відбулася у залі засідань районної ради 28 жовтня 2011 року. У її пленарному засіданні взяли участь депутати обласної ради  Василь Бежук та Іван Шкіндюк, депутати районної ради, голова районної державної адміністрації Василь Гондурак, заступники голови та начальники управлінь і відділів райдержадміністрації, працівники виконавчого апарату районної ради, селищний та сільські голови,  керівники районних установ та організацій, представники засобів масової інформації.

Розглянуто 32  питання порядку денного, погоджені депутатами 21 жовтня на Дні депутата в районній раді, постійними комісіями  та президією районної ради на робочому засіданні перед початком роботи сесії.

З інформацією «Про підсумки виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку району за 9 місяців 2011 року» виступив заступник голови райдержадміністрації, депутат  Василь Кімейчук.

Як засвідчує проведений аналіз, управліннями і відділами райдержадміністрації, виконкомами селищної та сільських рад проводилася відповідна робота, спрямована на безумовне виконання першочергових завдань, визначених Програмою  соціально-економічного  та культурного розвитку району на 2011 рік. Постійні  комісії  районної  ради  брали  активну  участь  у  реалізації  основних  завдань програми  соціально -економічного  і  культурного  розвитку  району  на  2011  рік  з  питань, що  належать до  їх  відання.

Забезпечується реалізація завдань у галузі будівництва, житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу  району.  Продовжуються роботи третього завершального пускового циклу Верховинської ЗОШ І-ІІІ ступенів – освоюються кошти у розмірі  2 млн. грн., виділені з Державного бюджету. Окрім цього проводяться ремонтні роботи  у  дитячих  садочках сіл Голови та Красноїлля. Проведено ремонт у Криворівнянському дитячому садку.

         Відповідну програму ремонтних робіт реалізовано і в галузі медицини. Для поточного  ремонту фасаду хірургічного відділу використано 88 тис. грн. Запланований обсяг робіт виконано і в приміщеннях інших відділів центральної районної лікарні, районної поліклініки, сільських дільничних лікарень, фельдшерсько-акушерських пунктів тощо.

         Згідно із розподілом субвенції з Державного бюджету на загальну суму 3518 тис. грн. проводяться ремонтні роботи на дорогах комунальної форми власності. У 13 населених пунктах району такий ремонт доріг вже проведено. Продовжуються роботи у селах Яблуниця, Гринява та селищі Верховина.

         Разом з тим, в економіці району та соціальній сфері існує  ряд  проблемних питань, які вирішуватимуться в найближчій перспективі. В галузі освіти невирішеними залишаються питання продовження будівництва Білоберізької, Яблуницької та Зеленської загальноосвітніх навчальних закладів, обладнання їдалень у школах району, комп’ютеризація загальноосвітніх шкіл першого ступеня та підключення навчальних закладів до мережі Інтернет. В галузі культури –  недостатні обсяги фінансування та слабка матеріально-технічна база закладів культури району. В галузі медицини – придбання нового санітарного транспорту для Зеленської амбулаторії загальної практики сімейної медицини і Білоберізької дільничної лікарні, нового рентгенологічного обладнання для Верховинської центральної районної лікарні.

        У другому питанні порядку денного з інформацією про підсумки виконання районного бюджету за 9 місяців 2011 року виступив начальник фінансового управління райдержадміністрації, депутат Всеволод Ватаманюк. Він, зокрема, поінформував, що виконання районного бюджету  по доходах за 9 місяців  цього року забезпечено в сумі 91834,4 тис. грн. , що становить 99,4  відсотка до уточненого плану на цей період та 78,7 відсотка до уточненого плану на рік (116730 тис.грн.), з яких  загальний фонд становить  90998,9 тис. грн. або  99,7 відс. до планових призначень на звітний період та спеціальний  фонд –  835,5 тис. грн. або 139,2 відсотка.

         У звітному періоді в першу чергу здійснювалися видатки на заробітну плату та інші соціальні виплати, віднесені до захищених статей видатків.

Районна рада затвердила звіт про виконання районного бюджету за  9 місяців 2011 року та розподіл  резервного фонду районного бюджету згідно розпоряджень голови  райдержадміністрації. При цьому керівникам бюджетних установ, селищному і сільським головам необхідно вжити заходів щодо дотримання штатно-кошторисної дисципліни, раціонального використання бюджетних коштів, мобілізації доходних джерел до загального та  спеціального фондів.

Джерело: Районна рада

Категорія: Новини \Порталу/ | Переглядів: 684 | Додав: Tall | Теги: Розвиток, районна рада, Сесія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Останні новини

Календар

«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Наше опитування

Варто залишити чи відмінити перехід на літній та зимовий час?
Всього відповідей: 36

Свята та події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Робота у Верховині

Хмаринка тегів

Карта відвідувачів

Статистика

» Зареєст. на сайті
Всього: 103
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
» Із них
Адміни сайту: 1
Адміни серверів:
Модераторів: 1
Провірених: 0
Звичайних юзерів: 101
» Із них
Хлопців: 66
Дівчат: 37

Форма входу

Пошук

Соціальні закладки

News

Рекламний блок

Шукалка

Наша кнопка

Верховина - інформаційний портал

Веб-Камера

Випадкове фото

Наші партнери

Допоможімо!

Курси валют

Курси валют

Відлік до подій

.

Новини УНІАН

завантаження...

Гороскоп

Loading...

Анекдот

Випадкова цитата

Цитата від особистість.com.
Шукалка
безкоштовна розкрутка сайту, реєстрація в каталогах Прикарпатcький каталог Сайти Івано-Франківська Білий каталог українських сайтів каталог сайтів Google-Add.com - Открытый Каталог Сайтов Топ Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів Звір - Білий український каталог сайтів, безкоштовна розкрутка сайтів, реєстрація в каталозі