П’ятниця, 26.04.2024, 03:26 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
RSS


VВерховина - інформаційний портал 

Головна » 2012 » Квітень » 20 » Першість області: "Славія" та "Черемош"
08:10
Першість області: "Славія" та "Черемош"
Серед учасників обласної першості залишилися дві команди, про які ми ще не говорили, аналізуючи заявки на новий сезон. Отинійська "Славія" та верховинський "Черемош". Перші вже другий сезон поспільпроводитимуть на обласному рівні, залишившись єдиним представником району в другій лізі. Другі - добре підсилившись, черговий раз повертаються на обласний рівень. Цікаво, чи на довго?

"Славія"

смт. Отинія, Коломийський район, 5 470 жителів.
Стадіон: "Колос".
Кількість футболістів: 35
Сезон 2011: 6 місце (друга ліга)
Отинійська "Славія", яка другий рік поспіль проводитиме на обласному рівні, скоріше всього намагатиметься, як мінімум, виступити не гірше, ніж в дебютному для себе сезоні. За період зимової паузи відбулись серйозні кадрові зміни в команді. В "Славії" вже немає Мафтія Кудли, Романа Ярого, Худого Олега, Ткачука Михайла. Та в той же час, до Отинії були запрошені гравці, які мають зайняти вакантні позиції. Кудлу в рамці воріт замінить Микола Хомин - багаторічний страж воріт бурштинського "Енергетика". Також гравцями "Славії" стали: Стецьків Анатолій (перейшов з ФК "Самбір"), Сенич Михайло ("ГалВапно" Галич), Мачошак Андрій ("Сокіл" Угринів), Канюс Ігор ("Яспіль"), Волошенюк Іван ("Колос" П'ядики).
На мою думку, в цьому сезоні "Славія" має вести боротьбу за трійку призерів. Якщо отинійцям вдасться надійно грати при захисті власних воріт та не "привозити" собі необов'язкові м'ячі, то ця боротьба за "малі медалі" буде успішною.

"Черемош"

смт. Верховина, 5 412 жителів.
Стадіон "Черемош".
Кількість футболістів: 41.
Ще до старту обласної першості верховинський "Черемош" зумів голосно про себе заявити. Вчора в дуже принциповому кубковому протистоянні ворховинці переграли косівську "Гуцульщину". Більшість футболістів, які потрапили до заявки команди для участі в першості, вже виступали за "Черемош в 2010 році, коли команда вже грала в другій обласній лізі (наприклад, Тимчук Дмитро, Полоз Олександр, Причина Петро, Лабудяк Володимир та інші). З Чернівецької області були запрошені Чигрин Микола (ФК Путила), Колотило Віктор (Черемош-Колос, Вижниця). А з інших гравців, які підсилили команду, однозначно, варто виділити двох наддосвідчених виконавців: оборонця Миколу Зуєнка та атакувального півзахисника Зиновія Василіва.
Як для обласної першості, команда укомплектувалась добре. Тому місце в п'ятірці для "Черемоша" не мало б бути недосяжною ціллю. Скоріше всього, більшість очок команда набератиме саме в домашніх матчах.

Трайтурак Роман, sport.if.ua
Категорія: Новини регіону | Переглядів: 721 | Додав: Tall | Теги: футбол, Черемош | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Останні новини

Календар

«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Наше опитування

Варто залишити чи відмінити перехід на літній та зимовий час?
Всього відповідей: 36

Свята та події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Робота у Верховині

Хмаринка тегів

Карта відвідувачів

Статистика

» Зареєст. на сайті
Всього: 103
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
» Із них
Адміни сайту: 1
Адміни серверів:
Модераторів: 1
Провірених: 0
Звичайних юзерів: 101
» Із них
Хлопців: 66
Дівчат: 37

Форма входу

Пошук

Соціальні закладки

News

Рекламний блок

Шукалка

Наша кнопка

Верховина - інформаційний портал

Веб-Камера

Випадкове фото

Наші партнери

Допоможімо!

Курси валют

Курси валют

Відлік до подій

.

Новини УНІАН

завантаження...

Гороскоп

Loading...

Анекдот

Випадкова цитата

Цитата від особистість.com.
Шукалка
безкоштовна розкрутка сайту, реєстрація в каталогах Прикарпатcький каталог Сайти Івано-Франківська Білий каталог українських сайтів каталог сайтів Google-Add.com - Открытый Каталог Сайтов Топ Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів Звір - Білий український каталог сайтів, безкоштовна розкрутка сайтів, реєстрація в каталозі