П’ятниця, 29.03.2024, 11:11 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
RSS


VВерховина - інформаційний портал 

Головна » 2012 » Липень » 17 » Наша Україна, УПН і КУН об'єдналися на базі правоцентристської ідеології
18:19
Наша Україна, УПН і КУН об'єдналися на базі правоцентристської ідеології

В Івано-Франківську відбулася презентація об’єднання правоцентристських політичних організацій, які боротимуться за прихильність виборців на майбутніх виборах до Верховної Ради України.

 

До об’єднання ввійшли «Наша Україна», «Українська народна партія» та «Конгрес українських націоналістів». Сьогодні про дане об’єднання розповідали Зіновій Шкутяк – голова Івано-Франківського обласного осередку «Нашої України», Віктор Анушкевичус – голова обласного осередку УНП та Богдан Борович – голова обласного КУНу.

 

Мета такого об’єднання – створити єдину політичну силу на базі правоцентристської ідеології, яка здатна повернути країну в українське русло. «Мені набридло дивитися на роздробленість партій» - заявив Віктор Анушкевичус. За словами мовців, об’єднувалися саме правоцентристські партії, а не партії лівого спрямування, які входять до об’єднаної опозиції «За Батьківщину».

 

Зіновій Шкутяк визнав, що об’єднання запізніле і його треба було організувати ще декілька років тому. Проте «нашоукраїнець» запевняє, що об’єднання буде потужно представлене в майбутньому парламенті.

 

Підтримку «Нашої України» на рівні 1%, яку показують соціологічні дослідження, Зіновій Шкутяк відкидає і називає це страхом перед політичною силою, бо, за його словами, об’єднання отримає велику підтримку.

 

Проте ні погоджених кандидатів на одномандатних виборчих округах, ні затвердженого виборчого списку, ні обласного виборчого штабу новостворене об’єднання не має. Віктор Анушкевичус запропонував на посаду керівника обласного виборчого штабу Зіновія Шкутяка. Наразі його кандидатура розглядається керівництвом.

 

Об’єднання правоцентристських партій підготувало звернення до українців та політичних партій. В ньому закликають виборців не дати жодного голосу на користь тих депутатів ВРУ, які голосували за «харківські угоди», Податковий кодекс та ін. А політичні організації закликають об’єднати зусилля на виборах до ВРУ. За словами Віктора Анушкевичуса, об’єднання готове розглядати питання узгодження кандидатів на «мажоритарних» округах. «Впевнений, що буде конструктивна співпраця» - говорить Анушкевичус.

Агенція новин Фirtka.if.ua

Категорія: Новини регіону | Переглядів: 821 | Додав: Tall | Теги: Борович, Анушкевичус, Шкутяк, УНП, кун, Наша Україна | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Останні новини

Календар

«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Наше опитування

Яке ваше ставлення до будівництва міні-гес на р.Чорний Черемош та інших гірських ріках
Всього відповідей: 76

Свята та події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Робота у Верховині

Хмаринка тегів

Карта відвідувачів

Статистика

» Зареєст. на сайті
Всього: 103
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
» Із них
Адміни сайту: 1
Адміни серверів:
Модераторів: 1
Провірених: 0
Звичайних юзерів: 101
» Із них
Хлопців: 66
Дівчат: 37

Форма входу

Пошук

Соціальні закладки

News

Рекламний блок

Шукалка

Наша кнопка

Верховина - інформаційний портал

Веб-Камера

Випадкове фото

Наші партнери

Допоможімо!

Курси валют

Курси валют

Відлік до подій

.

Новини УНІАН

завантаження...

Гороскоп

Loading...

Анекдот

Випадкова цитата

Цитата від особистість.com.
Шукалка
безкоштовна розкрутка сайту, реєстрація в каталогах Прикарпатcький каталог Сайти Івано-Франківська Білий каталог українських сайтів каталог сайтів Google-Add.com - Открытый Каталог Сайтов Топ Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів Звір - Білий український каталог сайтів, безкоштовна розкрутка сайтів, реєстрація в каталозі