Вівторок, 23.04.2024, 17:20 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
RSS


VВерховина - інформаційний портал 

Головна » 2012 » Квітень » 24 » Фурор депутатської збірної району
23:12
Фурор депутатської збірної району

            Про успіхи і досягнення спортсменів з Верховинщини знають не тільки на Прикарпатті, а й в Україні та за її межами. Та що серед депутатів районної, селищної і сільських рад є також справжні спортсмени, пересвідчилася вся Івано-Франківщина минулої неділі під час проведення ІІ етапу Всеукраїнської спартакіади між командою депутатів обласної ради та збірними командами, сформованими з депутатів місцевих рад районів та міст обласного значення. Обласна Спартакіада відбулася на спортивній базі державного вищого навчального закладу «Івано-Франківський коледж фізичного виховання» за участю 20 команд.

         Збірну команду депутатів місцевих рад району очолив і вивів на урочисте шикування під час відкриття змагань в коледжі фізичного виховання голова районної ради Ярослав Кікінчук. Задавши особистою участю в спартакіаді спортивну завзятість і здоровий командний дух, Ярослав Миколайович побажав депутатам-верховинцям волі до перемоги і спортивної удачі.

         Цьогоріч збірна команда місцевих рад району взяла участь в усіх семи видах спорту обласної програми змагань: футзал, волейбол, теніс, настільний теніс, більярд, шахи та шашки. Депутатських корпус представляли кращі з кращих депутатів-спортсменів районної, селищної та сільських рад. Справжній спортивний фурор викликав на початку змагань виступ збірної команди волейболістів, якій у відбірковій групі змагань не було рівних. Наші спортсмени впевнено перемогли команду Івано-Франківської міської ради, потім команди Тисменицького і Косівського районів. Вийшли до фінальної стадії змагань і вибороли високе четверте місце.

         З тенісних кортів надійшла звістка про успіх майстрів великої ракетки: Ярослав Кікінчук зайняв призове третє місце, а депутат районної ради Руслан Якуб’як посів другу сходинку. В результаті – перше загальнокомандне місце. Депутат Хороцівської сільської ради Ганна Шарабуряк принесла команді третє місце. А більярдисти, депутати районної ради Юрій Сіренчук та Роман Стефанюк зайняли почесне п’яте місце. Тенісист Галина Хімчак з Бистреця показала сьомий результат.

         З усіх сил старалися і депутати-футболісти, однак фортуна на цей раз посміхнулася іншим. Проте ми віримо, що успіх депутатської футбольної збірної району чекає нас на наступній, третій, обласній спартакіаді.

         Справжнім волейбольним відкриттям другої спартакіади став депутат Красноїлівської сільської ради Дмитро Юрчук, якого визнано одним з кращих на цьому турнірі. На превеликий жаль, у фінальних зустрічах наш спортсмен зазнав травми.

         Порівняно з минулою обласною депутатською спартакіадою, наша команда зробила величезний поступ. Перш за все, завдяки чітко проведеній організаторській роботі виконавчого апарату районної ради, що було відзначено керівництвом обласної ради, та завдяки спортивному потенціалу і сильному вольовому командному духу. А по-друге, завдяки чітко прописаним умовам змагань. В результаті депутатська збірна району надійно прописалася у чільній десятці серед 20 депутатських команд області.

Категорія: Новини \Порталу/ | Переглядів: 897 | Додав: Tall | Теги: спартакіада, районна рада, депутати | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Останні новини

Календар

«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Наше опитування

Яке ваше ставлення до будівництва міні-гес на р.Чорний Черемош та інших гірських ріках
Всього відповідей: 76

Свята та події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Робота у Верховині

Хмаринка тегів

Карта відвідувачів

Статистика

» Зареєст. на сайті
Всього: 103
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
» Із них
Адміни сайту: 1
Адміни серверів:
Модераторів: 1
Провірених: 0
Звичайних юзерів: 101
» Із них
Хлопців: 66
Дівчат: 37

Форма входу

Пошук

Соціальні закладки

News

Рекламний блок

Шукалка

Наша кнопка

Верховина - інформаційний портал

Веб-Камера

Випадкове фото

Наші партнери

Допоможімо!

Курси валют

Курси валют

Відлік до подій

.

Новини УНІАН

завантаження...

Гороскоп

Loading...

Анекдот

Випадкова цитата

Цитата від особистість.com.
Шукалка
безкоштовна розкрутка сайту, реєстрація в каталогах Прикарпатcький каталог Сайти Івано-Франківська Білий каталог українських сайтів каталог сайтів Google-Add.com - Открытый Каталог Сайтов Топ Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів Звір - Білий український каталог сайтів, безкоштовна розкрутка сайтів, реєстрація в каталозі