П’ятниця, 10.05.2024, 04:10 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
RSS


VВерховина - інформаційний портал 

Головна » 2011 » Жовтень » 13 » Депутати районної ради виділили кошти на водопровід
16:57
Депутати районної ради виділили кошти на водопровід

Сьомого жовтня у залі засідань районної ради відбулася сьома позачергова сесія Верховинської районної ради VІ демократичного скликання, в якій взяли участь керівництво районної державної адміністрації,  селищний  голова, начальники управлінь  райдержадміністрації,  керівники окремих районних  установ та організацій,  представники засобів масової інформації району.

Сесія розглянула наступні питання: про уточнення районного бюджету на 2011 рік; про визнання таким, що втратило чинність рішення районної  ради від 16.07.2009 року «Про фінансово-господарський стан та ефективність менеджменту Верховинського автотранспортного підприємства», про звернення районної ради.

Відкриваючи позачергову сесію, голова районної ради Ярослав Кікінчук озвучив розпорядження районної ради «Про скликання сьомої позачергової сесії районної ради» та мотивував депутатам необхідність її проведення. Першопричиною скликання сесії є реалізація у районі державної програми «Питна вода України». Відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті за вищевказаною програмою,  співфінансування даного проекту повинно здійснюватися з районного бюджету в розмірі не менше 10 відсотків суми бюджетних коштів.

У контексті висловленої Ярославом Миколайовичем законодавчої преамбули, депутати районної ради прийняли рішення «Про уточнення районного бюджету на 2011 рік» (повний текс рішення – на веб-сайті ради), вирішивши: фінансовому управління райдержадміністрації перерахувати обласному бюджету кошти на проведення співфінансування з виконання робіт по проекту „Будівництво водопровідної мережі  водозабірних споруд у с. Віпче Верховинського району". Це дає можливість отримати державне фінансування і розпочати будівництво водозабору та траси водогону довжиною 4.4 км з села Віпче до басейнів-накопичувачів, розташованих біля центральної районної лікарні. Тим самим вирішити, накінець,  довговічну злободенну проблему забезпечення жителів селища Верховина якісною питною водою з чистого гірського джерела у високогір’ї.

Районна рада прийняла звернення до Кабінету Міністрів України, Державної служби автомобільних доріг України «Укравтодор», обласної державної адміністрації та обласної ради, Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області, ДП «Івано-Франківський облавтодор» з приводу ефективного використання державних асигнувань на проведення ремонту доріг комунальної власності району у 2011 році (звернення буде видрукувано у наступному номері газети).

Сподіваємося, що будівельно-монтажна бригада з Калуша, яка виграла тендерну процедуру на виконання робіт, якомога скоріше приступить до спорудження водопровідної мережі  водозабірних споруд у райцентрі.

Джерело: Прес-служба районної ради

Категорія: Новини \Порталу/ | Переглядів: 708 | Додав: Tall | Теги: районна рада, водопровід, депутати | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Останні новини

Календар

«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Наше опитування

Варто залишити чи відмінити перехід на літній та зимовий час?
Всього відповідей: 36

Свята та події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Робота у Верховині

Хмаринка тегів

Карта відвідувачів

Статистика

» Зареєст. на сайті
Всього: 103
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
» Із них
Адміни сайту: 1
Адміни серверів:
Модераторів: 1
Провірених: 0
Звичайних юзерів: 101
» Із них
Хлопців: 66
Дівчат: 37

Форма входу

Пошук

Соціальні закладки

News

Рекламний блок

Шукалка

Наша кнопка

Верховина - інформаційний портал

Веб-Камера

Випадкове фото

Наші партнери

Допоможімо!

Курси валют

Курси валют

Відлік до подій

.

Новини УНІАН

завантаження...

Гороскоп

Loading...

Анекдот

Випадкова цитата

Цитата від особистість.com.
Шукалка
безкоштовна розкрутка сайту, реєстрація в каталогах Прикарпатcький каталог Сайти Івано-Франківська Білий каталог українських сайтів каталог сайтів Google-Add.com - Открытый Каталог Сайтов Топ Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів Звір - Білий український каталог сайтів, безкоштовна розкрутка сайтів, реєстрація в каталозі