Неділя, 05.05.2024, 10:46 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
RSS


VВерховина - інформаційний портал 

Головна » 2012 » Березень » 2 » Чупакабра розгулялася на Прикарпатті. Це може бути невідомий гібрид (фото)
13:39
Чупакабра розгулялася на Прикарпатті. Це може бути невідомий гібрид (фото)

Чупакабра разгулялась на Прикарпатье. Это может быть неведомый гибридНевідома істота, яка в народні прозвали чупакабра, може бути якимось новим гібридом, як, наприклад, тигри-левенята.


Збиток від істоти великий. Уже майже місяць воно тероризує села в Галицькому районі Івано-Франківщини. Рахунок вбитих кроликів йде на десятки, передає ТСН.
 


 
Що це не собака, а якась невідома тварина, селяни не сумніваються. Вона приходить пізно вночі, витягує кроликів з клітин і висмоктує з їх шей кров. Селяни стверджують, що чупакабра знищила кроликів в кожному десятому господарстві.



Невідома тварина не бігає, а скаче на задніх лапах, як кенгуру, стверджують селяни. Показують фотографії зі слідами на снігу - по двадцять сантиметрів завдовжки. А відстань між слідами може досягати 1,5-2 метра. При цьому передня лапка маленька.

 

Ущерб от существа велик. Уже почти месяц непонятное оно терроризирует села в Галицком районе Прикарпатья. Счет убитых кроликов идет на десятки



Цікаво, що в більшості господарств, де побувала чупакабра, вона залишає одного живого кролика. У клітинах на вулиці кроликів вже не тримають, а міцно замикають в сараях. Як боротися з нічним гостем, люди не знають. Тому сподіваються, що ходити до них чупакабру просто набридне.



Нагадаємо, в 2009 році повідомлялося, що чупакабра тримає в страху майже всю Західну Україну. Вона пройшлася сільськими подвір'ями в декількох областях. У червні 2010 року чупакабру бачили в Центральній Україні - в Корсунь-Шевченківському районі Черкаської області. Полюючи, тварина розгинала товсті прути грат кролятника або курника, душила курей і кроликів і висмоктувала з них кров.



Пошуки загадкового звіра, який нападає на кроликів, курей, а іноді й на людей, велися в Рівненській, Львівській, Чернігівській, Київській і Тернопільській областях. А нещодавно повідомлялося, що в минулому році, вже на Сумщині, з'явився "побратим" чупакабри - "волкособ".



Фахівці стверджують, що чупакабра - це звичайна лисиця, тільки облисіла. Проведені дослідження показали, що все "чупакабри" Україна - це звичайні єнотовидні собаки, які через стан навколишнього природного середовища і викликаних цим хвороб придбали такий дивний зовнішній вигляд.

фото: ТСН

Джерело: Агенція новин Фirtka.if.ua

Категорія: Новини регіону | Переглядів: 849 | Додав: Tall | Теги: чупакабра | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Останні новини

Календар

Наше опитування

Варто залишити чи відмінити перехід на літній та зимовий час?
Всього відповідей: 36

Свята та події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Робота у Верховині

Хмаринка тегів

Карта відвідувачів

Статистика

» Зареєст. на сайті
Всього: 103
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
» Із них
Адміни сайту: 1
Адміни серверів:
Модераторів: 1
Провірених: 0
Звичайних юзерів: 101
» Із них
Хлопців: 66
Дівчат: 37

Форма входу

Пошук

Соціальні закладки

News

Рекламний блок

Шукалка

Наша кнопка

Верховина - інформаційний портал

Веб-Камера

Випадкове фото

Наші партнери

Допоможімо!

Курси валют

Курси валют

Відлік до подій

.

Новини УНІАН

завантаження...

Гороскоп

Loading...

Анекдот

Випадкова цитата

Цитата від особистість.com.
Шукалка
безкоштовна розкрутка сайту, реєстрація в каталогах Прикарпатcький каталог Сайти Івано-Франківська Білий каталог українських сайтів каталог сайтів Google-Add.com - Открытый Каталог Сайтов Топ Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів Звір - Білий український каталог сайтів, безкоштовна розкрутка сайтів, реєстрація в каталозі