П’ятниця, 17.05.2024, 14:04 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
RSS


VВерховина - інформаційний портал 

Головна » 2011 » Листопад » 28 » 27 листопада 2011 року відбувся 1 Регіональний фестиваль-конкурс гуцульського танцю ім. Я. Чуперчука- В. Шинкарука.
11:52
27 листопада 2011 року відбувся 1 Регіональний фестиваль-конкурс гуцульського танцю ім. Я. Чуперчука- В. Шинкарука.

У фойє БК с. Криворівня було розгорнуто виставку фотографій та нагород колективів Я. Чуперчука та В.Шинкарука, також народні умільці організували виставку виробів з бісеру, глини тощо. Гостей свята зустрічали троїсті музики. У фестивалі-конкурсі взяли участь 10 колективів, загальна кількість 162  учасники, з них 5 дитячих колективів віком від 10-16 років та 5 дорослих віком 16-65 років з них 2 - колективи з Коломийського, 1- Косівського та 7 – Верховинського районів.

 

Хлібом-сіллю привітали голову районної ради Ярослава Кікінчука, який урочисто відкрив фестиваль-конкурс і побажав учасникам здоров’я та  нагород.

«Гран-прі» фестивалю-конкурсу отримав народний аматорський колектив Ілюків та Ванджураків с.Віпче під керівництвом заслуженого працівника культури України М.Ванджурака.

Серед дорослих колективів І-місце зайняв танцювальний колектив БК с.Замагора, керівник Василь Маротчак. І-місце у молодшій віковій категорії здобув зразковий танцювальний колектив «Гуцулята» БК с.Ільці керівник Михайло Харук.

Під час проведення підсумків журі організовано концерт за участю солістів Марії Ілійчук,Ольги Сенчук та троїстої музики під керівництвом заслуженого працівника культури України Миколи Ілюка. Нагороди та призи вручали начальник відділу культури і мистецтв РДА Мирослава Корнелюк, голова журі головний спеціаліст управління культури облдержадміністрації, член національної спілки хореографів України Мирослава Цюцьмаць, методист навчально-методичного центру культури і туризму Прикарпаття Тарас Магдач та ін.. члени журі.

Сюрпризом був спеціальний приз від родини Шинкаруків для переможців фестивалю-конкурсу, родинному танцювальному колективу Ілюків та Ванджураків с.Віпче.

Ведучі фестивалю-конкурсу Мирослава Корнелюк та Микола Ілюк подякували учасникам, гостям, двом родинам за надані фото та інформацію про колективи, глядачам за щирі оплески.


Джерело: РДА

 

Категорія: Новини \Порталу/ | Переглядів: 628 | Додав: Tall | Теги: танці, Шинкарук, Фестиваль, Чуперчук | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Останні новини

Календар

«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Наше опитування

Яке ваше ставлення до будівництва міні-гес на р.Чорний Черемош та інших гірських ріках
Всього відповідей: 76

Свята та події

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Робота у Верховині

Хмаринка тегів

Карта відвідувачів

Статистика

» Зареєст. на сайті
Всього: 103
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0
» Із них
Адміни сайту: 1
Адміни серверів:
Модераторів: 1
Провірених: 0
Звичайних юзерів: 101
» Із них
Хлопців: 66
Дівчат: 37

Форма входу

Пошук

Соціальні закладки

News

Рекламний блок

Шукалка

Наша кнопка

Верховина - інформаційний портал

Веб-Камера

Випадкове фото

Наші партнери

Допоможімо!

Курси валют

Курси валют

Відлік до подій

.

Новини УНІАН

завантаження...

Гороскоп

Loading...

Анекдот

Випадкова цитата

Цитата від особистість.com.
Шукалка
безкоштовна розкрутка сайту, реєстрація в каталогах Прикарпатcький каталог Сайти Івано-Франківська Білий каталог українських сайтів каталог сайтів Google-Add.com - Открытый Каталог Сайтов Топ Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів Звір - Білий український каталог сайтів, безкоштовна розкрутка сайтів, реєстрація в каталозі